Karaoke

Karaoke verhuur in omgeving Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Wij leveren karaoke sets die u kan laten bezorgen en installeren of zelf kan komen ophalen bij ons in Delft.

NIEUW! Sinds kort hebben wij een verbeterend karaoke programma aangeschaft met nog meer songs zodat er voor jong tot oud leuke nummers te vinden zijn! (Nederlandse, Engelse, Franse, Spaanse en Duitse muziek)

Het karaoke programma staat op onze laptop waarmee u beschikt over een ruim assortiment van meer dan 45.000 nummers met bijpassende lyrics. Dit programma is uitermate gebruiksvriendelijk en bij het ophalen of installeren van de spullen zullen wij ervoor zorgen dat u altijd het programma begrijpt, waardoor u optimaal kunt genieten van uw karaoke event. Zie onderstaande bijlage voor de gehele catalogus voor alle karaoke songs: Gehele_Catalogus.pdf

 

Voor karaoke hebben wij de volgende sets beschikbaar:

  • Karaoke Miniset: Karaoke laptop + Mixer + 2 mics €50,- ex btw.
  • Karaoke Basisset: Karaoke laptop + Mixer + 2 mics + 1 actieve speaker  € 80,- ex btw.
  • Karaoke Plusset: Karaoke laptop + Mixer + 2 mics + 2 actieve speakers  € 100,- ex btw.
  • Beamer + Beamer Scherm voor karaoke projectie € 40,- ex btw. (€̶6̶0̶,̶-̶)

Vraag hier meteen uw karaoke set aan!

Wij adviseren de karaoke laptop te projecteren op een beeldscherm zoals een televisie of beamer, zodat iedereen de karaoke lyrics gemakkelijk af kan lezen. De karaoke laptop is gemakkelijk te koppelen aan elke televisie met een HDMI of VGA ingang. 

 

 

Voor advies op maat voor de keuze van de juiste set zijn wij altijd telefonisch of via de mail te bereiken.

*Laat het ons tijdig weten wanneer u geen internet verbinding heeft op locatie, zodat wij wat gewenste playlists kunnen downloaden voor offline gebruik.